E' caduta 'na stella

Carene sempe ‘e stelle,
manco ce ne accurgimme.
Avvote,
guardanne ‘o cielo blu
‘a maraviglia ‘nce coglie
e ‘ a scia lucente
‘nce porta a mille desideri.

Sotto ‘o sole ‘e primmavera
è caduta na Stella,
che ha tuccato terra,
lassanno n’ombra rossa
e i core nuoste
a piezze p’ ‘o dulore.

I desideri
sotto all’ombra rossa
so’ fernute;
sulo ‘o ricordo resta
e ogni tanto
nu penziero ‘e ammore.

BEGA 3 maggio 1994

In ricordo del campione brasiliano di FORMULA UNO, AYRTON SENNA, morto tragicamente sul circuito di Imola il 1° maggio 1994