Life (Vita)

🇺🇸 Cycles of
earthly life:

To be born is
occasional;

To live is
circumstantial;

To die is
inevitable;

To be reborn is
phenomenal.

🇮🇹 Cicli della
vita terrena:

Nascere è
occasionale;

Vivere è
circostanziale;

Morire è
inevitabile;

Rinascere è
fenomenale.