Ll'umiliazione

E’ nu saluto senza na risposta,
na stesa ‘e mano senza na stregnuta;
è nu sfuttò a lacreme  e surore,
nu sicco no a na dumanda ‘e ammore.

Ma comme è triste sto mumento e amaro,
capita a tutti dint’ ‘a vita nosta,
eppure  ‘nce scurdammo da lezione
e damme a ll’ate chesta umiliazione.

BEGA 07/01/94