Poesia
Quel Nadal
quel nadal
che picio iero
me scondevo soto el leto
per veder babo nadal
che rivava in camineto
co le rene mi credevo
parchegiade sora el teto
in gropado un fiatin
in quel buso iera streto
desso i tempi xe cambiadi
el te riva su fesibuk
taga clica manda mail
che va vanti xe el progresso
ma se un atimo scoltemo
fa rumor ancora desso
de nadal i auguri veri
come un tempo se capissi
quei del cuor
i xe sinceri
ogi uguale come ieri