Poesia
A luna
Luna russa...
Quantu si bbella
Com’e so’ mussa
Luna raggianti...
Tuttu ‘ddhuci
Mala pi’ spasimanti
Luna tunda...
Grazii a ‘ttìa
Nuddhu s’ffunda
Lun’a ‘nchjianari...
‘A curpa è ‘a tua
Smanìunu ì lupi minari
Lun‘a calari...
Fini d’a to’ curpa
Nenti lupi minari
Luna ‘ccuppata...
Pi’ nnenti piaci
Nd'dici bbrutta jurnata
Luna menza ianca...
Mai t'vitti
‘A rima allura mi manca