Pizzica comu balla

Belli uagnunceddi
zumpunu alla scasata
na sera ti festa
cu musica tarantata
la femmina si cotula
ondeggia cuntignosa
lu masculu ziccusu
l'affascina smaniosa
girandu e rigirandu
si faci chiù vicinu
nci tira la sciarpetta
cu fari malandrinu
c'è bella fantasia
di suenni canti e balli
scurdamu li malanni
li lupi e li briganti
ballamu puru nui
non ci pinzamu chiui
crai stamu o non nci stamu
non dicitimu nui.